پروداکت بکلاگ هرگز کامل نیست. تیم میتواند با یک ایده اولیه کار خود را شروع کند. به مرور زمان و با یادگیری بیشتر آیتم های آن را بیشتر کند. خروجی آن موارد درک شده ای هستند که توسعه داده می شوند. پروداکت بکلاگ با ارتقاء محصول و محیطی که در آن قرار دارد، ارتقاء می یابد. بکلاگ کاملاً داینامیک یا پویا می باشد. به طوری که پیوسته در حال تغییر برای شناخت نیاز محصول در جهت مناسب بودن، قابل رقابت بودن و سودمند بودن می باشد. تا زمانی که محصول وجود دارد، بکلاگ محصول نیز وجود خواهد داشت. بکلاگ با مشارکت ذینفعان، مالک محصول و تیم توسعه، ایجاد می شود.
اصلاح و بازبینی بک لاگ (Refinement, Grooming)، شامل افزودن جزئیات، تخمین ها و مرتب کردن توالی آیتم ها می باشد. این کار به صورت یک فرآیند مداوم می باشد که مالک محصول و تیم توسعه در استخراج جزئیات آیتم های بک لاگ محصول مشارکت می کنند. در طول این بازبینی و اصلاح، آیتم های بک لاگ مرور و تجدید نظر می شوند.
تیم های مختلف اسکرام معمولاً همگی باهم روی یک محصول کار می کنند و بنابرین فقط یک بک لاگ محصول برای تعریف کارهای آتی مورد نیاز برای محصول به کار گرفته می شود. این بک لاگ شامل تمام آیتم های گروهی می باشد که بعداً قرار است تیم ها با مشارکت هم انجام دهند.
بک لاگ میتواند به صورت فیزیکی به شکل کارت یا استیکی نوت و یا به صورت الکترونیکی به شکل فایل تکست، اکسل و یا ابزارهای مدیریت بک لاگ موجود (جیرا، ترلو و …..) باشد. بوردهای الکترونیکی برای تیمهای که اعضای آن در یک مکان، مستقر نیستند مناسب تر می باشد. ولی بوردهای فیزیکی این مزیت را دارند که به صورت پیوسته در دید هستند و به هنگام جلسات میتوان از آن استفاده نمود.
I enjoy reading an article that can make men and women think. Also, thanks for allowing me to comment. Wayne Drader
Pretty! This was an incredibly wonderful article. Thank you for providing this information. Ronny Hessee
Wonderful article! We will be linking to this great post on our site. Keep up the great writing. Reuben Lesniak